ROTI KING AARTI

ROTI KING AARTI The true roti king

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 444 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Roti King Aarti. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 21:09 Eten was heerlijk, alleen bezorgtijd kwam niet overeen met wat de app eerst zei
25 jun 2022 om 23:24 Echte lekker gegeten
25 jun 2022 om 22:29 Het eten hier is altijd lekker me vaste plek om te bestellen of ophalen gewoon top
25 jun 2022 om 22:28 Eten was heerlijk! Bezorgen duurde wel lang
25 jun 2022 om 22:05 Ontzettend lekker
25 jun 2022 om 21:09 Bestelling werd zeer snel bezorgd door vriendelijke bezorging. Eten was nog goed warm, voor het eerst roti kip ketjap besteld en dit was heerlijk en dat ga ik vaker doen.
24 jun 2022 om 23:28 HEERLIJK!
24 jun 2022 om 20:43 Prima
24 jun 2022 om 20:16 2 uur gewacht op mijn eten! Nasi en kip waren koud en het eten stonk behoorlijk naar bederf Cola was over de datum en eten was niet te vreten! Zeer slecht ik zal nooit mijn bij deze tent eten bestellen ik heb het eten ook meteen weggegooid.
21 jun 2022 om 21:31 Hier hou ik van echt lekker
21 jun 2022 om 16:16 Betaald voor bestek, helaas niet geleverd. Ik vond het niet echt speciaal smaken. Het was niet vies maar ook niet weer heel lekker.
20 jun 2022 om 20:53 Etensbakjes waren niet goed gevuld, voor die prijs mogen ze wel echt vol alsjeblieft! Eten was wel weer top en super snel bezorgd deze keer dankjewel!