ROTI KING AARTI

ROTI KING AARTI The true roti king (halal gecertificeerd)

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 67 beoordelingen
24 jan 2022 om 22:17 Gezien de slechte reviews van vandaag , hadden ze er blijkbaar geen zin meer in. 2 uur lang moeten wachten op mijn eten, vervolgens 2 x moeten bellen om eerst te horen dat het onderweg is. Vervolgens blijkt de hele bestelling niet te zijn gemaakt.
24 jan 2022 om 21:03 Had vandaag roti kip besteld maar vond het niet lekker die kip had een raare smaak en die pannenkoek was ook niet lekker dus bestel daar niet meer zonde van mn geld en nog lang gewacht ook nog eens niet voor herhaling vatbaar
24 jan 2022 om 18:29 Baka bana was niet vers, lauw, satesaus was aangekoekt. Nee, geen aanrader...
24 jan 2022 om 18:04 Fantastische roti. En warm afgeleverd in Zuid Oost. Heerlijk.
24 jan 2022 om 10:31 zeer smakelijk en goed heet en vriendelijke bezorger
24 jan 2022 om 8:45 So delicious!
24 jan 2022 om 8:29 Had alleen doks vlees besteld maar heel sneaky onderin de doks was heel vies kippenvlees gezet. Om het op te vullen denk ik Niet te eten en doks vlees was heel taai
23 jan 2022 om 19:43 Zoals altijd heerlijk! En op tijd bezorgd.
23 jan 2022 om 17:55 Snelle bezorging, super lekkere broodjes!
22 jan 2022 om 21:18 Ik vond het echt veel minder smaak hebben dan normaal. De saoto was echt heel ‘saai’ en niet lekker en de roti was ook niet wat ii gewend ben… het extra bakje groente was HEEL zout… ik vind het jammer
21 jan 2022 om 20:19 Op tijd en lekker !
21 jan 2022 om 14:52 Barra doorweeekt met vet niet zoals ik gewend ben. Niet lekker. Broodje ketjap kip lekker Broodje kipsate mwah ( beter brood apart verpakken) Sate saus zit op de baka bana, waarom niet apart??? Bezorging belachelijk, 2,5 uur gewacht!!!!!